Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی قرار بود حداکثر قیمت بلیت اتوبوس تهران-مهران و بالعکس ۱۵۰ هزار تومان باشد که هم‌اکنون در ضعف نظارت شرکت‌ها و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قیمت بلیت مسیر مهران به مقاصد تهران و مشهد به ترتیب به ۳۰۰ هزار و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است. ۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۹ اقتصادی راه و مسکن نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هر سال با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی متولیان حمل‌ونقل از جمله سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای با مشارکت شرکت‌های حمل‌ونقلی اطلاع‌رسانی‌هایی در رابطه با اقدامات انجام شده برای تسهیل تردد زائران، قیمت بلیت اتوبوس و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. انجام می‌دهند. 

در این راستا 22 مهرماه امسال نشستی خبری با حضور تعدادی از مدیران سازمان راهداری و رئیس اتحادیه تعاونی‌های حمل‌ونقل جاده‌ای در ساختمان این زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

عامری رئیس اتحادیه تعاونی‌های حمل‌ونقل جاده‌ای در این نشست با بیان این‌که بلیت اتوبوس برای اربعین امسال به دلیل تردد یک سر خالی دو برابر می‌شود، گفت: کف قیمت بلیت اتوبوس برای این ایام 70 و سقف آن 150 هزار تومان خواهد بود.

وی با بیان این‌که به جز بلیت اتوبوس همه چیز در این مملکت گران شده است در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر این‌که آبان‌ماه سال گذشته شما با اشاره به قیمت 38 هزار تومانی بلیت اتوبوس اعلام کردید در اربعین 96 این قیمت به 76 هزار تومان افزایش می‌یابد، این در حالی است که قیمت‌ بلیت اتوبوس پس از اربعین سال گذشته به روال قبلی بازنگشت، اظهار کرد: سال گذشته افزایش نرخ حمل‌ونقل در داخل در تمام سطوح نداشته‌ایم. چیزی در این مملکت می‌شناسید در این مملکت که قیمت آن نسبت به هفته قبل افزایش نرخ نداشته باشد. بنده مقداری مریضی دارم هر سری که داروخانه می‌روم و می‌‌خواهم دارو خریداری کنم 20 تا 30 درصد افزایش یافته است. 

وی در پاسخ به این پرسش که در ایام اربعین سال گذشته قیمت بلیت اتوبوس دو برابر شد که پس از اربعین قیمت‌ها به قیمت‌ها قبلی بازنگشت، افزود: خیر، در اربعین همان نرخ سابق اعمال می شود.

به گزارش تسنیم، این در حالی است که طی روزهای اخیر زائران اربعین حسینی از نابسامانی شدید قیمت بلیت اتوبوس به خصوص در مهران گلایه دارند. ماجرا از این قرار است که هم‌اکنون اتوبوس‌ برای انتقال زائران از مهران به تهران به ندرت یافت می‌شود، مسئله که باعث شده تا قیمت بلیت برای مسیر مهران-تهران به 300 هزار تومان افزایش یابد. یعنی دو برابر (رشد 100 درصدی).

از سوی دیگر بلیت اتوبوس برای مسیر مهران-مشهد نیز به 500 هزار تومان افزایش یافته است. یکی از زائران اربعین حسینی به خبرنگار تسنیم، گفت: یکی از مشکلات مردم در مهران نبود اتوبوس است؛ در حال حاضر تعداد محدودی اتوبوس وجود دارد که از مردم برای هر یک صندلی درخواست 300 هزار تومان برای مسیر مهران-تهران می‌کنند.

وی با بیان این‌که با توجه به وضعیت نابسامان موجود مردم چاره ای جز پرداخت این پول ندارند، افزود: مشخص نیست سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به عنوان متولی این بخش دقیقا کجاست. هیچ نظارتی بر عملکرد شرت‌ها و اتوبوس‌ها انجام نمی‌شود.

وی یادآور شد: شب گذشته به دلیل سرمای شدید مهران و نبود اماکن مناسب، زائران اربعین حسینی در کنار جاده‌ها آتش روشن کردند و مشقت فراوان شب را به صبح رساندند.

وی بیان کرد: تعدادی از زائران که نتوانستند با اتوبوس 300 هزار تومان به تهران حرکت کنند، به سمت کرمانشاه حرکت کرده‌اند که گفته می‌شود در آنجا نیز اتوبوس چندانی برای انتقال مردم وجود ندارد.

انتهای پیام/

R1012188/P1010114/S7,81/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام عصر روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ویژه اربعین‌حسینی در مهران که با حضور جبلی رییس رسانه ملی برگزار شد، گفت: اوج معرفت‌افزایی زوار در اربعین و متحول شدن زیرساخت‌ها در دولت سیزدهم بود.

وی افزود: مردمان این استان، متدین، مومن و غیرتمند و سلحشور، دل‌داده به نظام و انقلاب هستند و برای دفاع از مرزهای استان همه حضور یافتند.

نماینده عالی دولت در استان ایلام خاطرنشان کرد: مردم ایلام نگین مقاومت و ایثار هستند و در هشت سال جنگ تحمیلی، مقاومت و ایستادگی کردند و اکنون میزبان زوار عتبات عالیات هستند.

وی یادآورشد: استان ایلام در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و بعد از دوران دفاع مقدس، قطب فرهنگی کشور و پایتخت زوار عتبات عالیات است.

وی با بیان این‌که مردم استان ایلام مردمی غیور و پشتیبان نظام و انقلاب هستند، افزود: این غیرت و ولایت‌مداری در دوران هشت سال دفاع مقدس و در خادمی زوار اربعین‌حسینی به منصه ظهور رسیده است.

استاندار ایلام با اشاره به این‌که این استان محور مقاومت در برابر رژیم بعثی بود، ابراز کرد: مردم ایلام در دوران جنگ تحمیلی علاوه بر این‌که دیار خود را ترک نکرده بلکه پذیرای مهاجران دیگر استان‌های درگیر جنگ بودند.

بهرام‌نیا بیان داشت: در سالی که گذشت ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار زائر از مرز مهران تردد کردند، در صورتی که جمعیت استان ایلام ۶۰۰ هزار و جمعیت شهر مهران کمتر از ۲۰ هزار نفر است و خدمات‌رسانی و فراهم شدن زیرساخت برای این زوار کار بزرگی است.

استاندار ایلام بیان کرد: ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این دولت هزینه شد که حدود ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه‌های راه‌های استان بود. سال گذشته ۸۴۰ سرویس بهداشتی ساخته شد و هم‌اکنون بیش از ۲ هزار چشمه سرویس بهداشتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی مهران وجود دارد.

وی تصریح کرد: طی دو سال گذشته پایانه برکت خط‌کشی و لاین‌بندی شده و چندین مجموعه سرویس بهداشتی در آن ساخته شد و طی دو سال گذشته بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان برای پایانه برکت هزینه شد.

استاندار ایلام بیان داشت: استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است‌.

بهرام‌نیا اضافه کرد: در استان ایلام بیش از ۵۰۰ پزشک و ۱۹۳ سالن ورزشی و تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده وجود دارد.

وی با بیان این‌که سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است، گفت: با توجه به نزولات جوی، امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

استاندار ایلام به نقش‌آفرینی صدا و سیما در اربعین و انتخابات اشاره کرد و گفت: صدا و سیمای مرکز ایلام در انعکاس معرفت‌افزایی اربعین و حضور پرشور مردم در انتخابات، نقش‌آفرین بود.

بهرام‌نیا با اشاره به این‌که ایلام و مهران امروز نگین معنویت و فرهنگ در کشور است، یادآور شد: سال گذشته استان ایلام به عنوان پدیده نوظهور گردشگری در کشور معرفی شد که صدا و سیما و رسانه‌ها با هم‌افزایی در معرفی نقاط بکر و گردشگری نقش مهمی داشتند.

استاندار ایلام با تاکید بر این‌که یکی از افتخارات دولت سیزدهم از لحاظ کمی و کیفی این است که راه ۱۵ ساعته که در سال‌های گذشته زوار از ایلام تا مهران با وجود ترافیک سنگین طی می‌کردند، امروز با چهار بانده شدن به حدود یک ساعت رسیده است، گفت: بیش از ۶۴ هزار میلیارد ریال در دولت سیزدهم هزینه زیرساخت‌های استان ایلام به ویژه حوزه راه‌ها و زیرساخت‌های اربعین‌حسینی شده است.

وی تصریح کرد: صدا و سیما و رسانه‌ها در راستای انعکاس خدمات دولت و نظام اسلامی برای اقشار مختلف مردم و زوار اربعین‌حسینی و معرفت‌افزایی زوار، نقش به‌سزایی ایفا کردند.

کد خبر 6100803

دیگر خبرها

  • ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه راه‌های ایلام هزینه شد
  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • مرحله اول قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرز مهران افتتاح شد
  • ◄ محدودیت و محرمیت جدید برای اتوبوس های مسافربری جاده ای از ابتدای خرداد
  • رییس سازمان صدا و سیما وارد ایلام شد
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۱۹ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۱۸ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • ۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی